dimecres, 3 de juny del 2009

Mulţumesc!

O el que és el mateix...Gràcies!

A la Laia i al Roger o al Roger i a la Laia. Sobretot.

Però també a la Gwendo, al Luca, a l'Ellie, la Kirstin i la Deane, a l'Arpi i al vietnamita de Seattle, a l'Anurak, al Cosmin, als gal·lesos, al taxista de Bucarest, als croates, a l'australià de l'últim dia, al Gustavo, a Vlad III, als portocales, als bars egipcis i els restaurants turcs, a Bucarest, Brasov i Cluj-Napoca, a l'Intercity, a la canadenca i la seva possible nòvia, al cambrer del My Way i a la cambrera de l'Insomnia, al BARÇA, al TIFF, als subtítols romanesos, a la calor i la pluja, al caspane de l'Speedy i a la mămăligă que tant em costava acabar, a la Ursus, als mojitos, a les birres gratis, al requesón i els pistatxos, a la Burger, a parlar anglès sense por, a entendre el romanès, als paisatges verds i a les lletres hollywoodianes, al recepcionista mafiós de la família Monster, al xòfer dels nuvis, als francesos esbojarrats i al iougurín que estava enamorat de Barcelona (i de la cançó de la peli del Woody Allen)....

I un llarguíssim etcètera. Veritablement, 8 dies a Romania han donat per a molt. De moment, en calent, només puc donar les gràcies. Explicaré més i millor, potser no serà demà o potser sí, però tampoc penso explicar-ho tot. També vull que, si algun dia hi aneu, us sorprengui tant com m'ha sorprès a mi. Publicaré diversos capítols on intentaré condensar la informació, però necessitaré temps.

Perquè la majoria de les coses, crec, encara les haig d'assimilar. Sabia que canviaria. Sabia que el viatge i l'experiència em canviarien. No sabia perquè, i potser ara tampoc ho sé, però ho han fet.

Potser mai hagués inclòs Romania en una possible destinació de vacances. Potser, un cop planificat el viatge, mai hagués pensat que em plantejaria tornar més endavant. Potser, com deia el Cosmin, és estrany que gaudeixis tant un país del qual, lamentablement, majoritàriament, reps una mala publicitat.

Tornaré. I espero poder aconseguir que alguns de vosaltres hi aneu algun dia.

Però no ara, és tard i necessito descansar. I, potser, pensar....Segurament.

Nopta buna!

5 comentaris:

El Hidalgo Informático ha dit...

Joer, pues para abrir boca no está nada mal, parece que el viaje no ha ido muy mal, verdad?? Me alegra escuchar eso, esperaré próximas crónicas por el blog amém de la crónica en vivo y en directo en cuanto te vea.

Un besazo y bienvenida de nuevo por estas tierras!

Lu ha dit...

Que contenta estoy de que hayas vuelto. Te hemos echado de menos.
Espero impaciente las fotos (por favor dime que fuiste a ver el castillo de Vlad Tepes...)

CRiS ha dit...

Os quiero!!
JL, hay que poner día para la crónica en directo!!
LUUUUU!!!a ver si nos vemos YA!!!Las fotos tardarán, espero subirlas el finde. Y sí, fuimos a Can Vlad :P

Lu ha dit...

Fuiste al castillo!!!! Eres mi idolo!!! Ahora dime que viste muchos empalamientos!!! XDDD

CRiS ha dit...

Jaja eso mejor te lo cuento en persona :P